Головна » FAQ і документація » Посібник користувача » Робота з акаунтом RU UA EN
 
 
 
 
реєстрація   забули пароль?

Робота з акаунтом

  1. Тимчасова індексна сторінка
  2. Завантаження сторінок на сайт
  3. Вміст домашньої директорії

Тимчасова індексна сторінка

Право доступу до веб-сайту надається після реєстрації акаунта. Для цього слід використовувати аліас первинного доступу до домену.
Первинний
аліас домену (Instant Domain Alias) - це додаткова веб-адреса, яка надає можливість доступу до сайту протягом перших декількох годин після реєстрації доменного імені, коли сайт недоступний у недавно зареєстрованому домені. Через кілька днів DNS-сервери у всьому Інтернеті поновляться і буде додане ім'я нового веб- сайту. Як тільки це відбудеться, у вас з'явиться можливість доступу до сайту через зареєстрований домен.

Тимчасова індексна сторінка буде існувати доти, доки ви не завантажите сайт і не заміните її своєю власною стартовою сторінкою (наприклад, yoursite/index.html). Тим часом, за допомогою цієї стартової сторінки ви можете:

  • Керувати вашим акаунтом. На контрольній панелі введіть логін і пароль у вікні "Login to your Control Panel". Ці логін і пароль висилаються поштою на адресу, вказану при реєстрації. Панель керування використовується для перегляду рахунків, зміни контактної/білінгової інформації, зміни паролів, одержання більшого дискового простору, повідомлення про проблеми в службу технічної підтримки й багато чого іншого.
  • Створити веб-сайт із браузера майже за декілька хвилин. Для цього слід використовувати опцію "Launch Site Builder". Для реєстрації в конструкторі сайту введіть такий самий пароль,  як і в контрольній панелі.


Завантаження сторінок на сайт

Намагайтеся завантажувати сайт, використовуючи утиліти, які постачаються разом із програмним забезпеченням для розробки веб-сайтів. Наприклад, якщо ви створюєте сайт за допомогою Sitestudio або Dreamweaver, використовуйте їхні вбудовані утиліти для завантаження сторінок. Якщо ви створюєте сайт у простому текстовому редакторі або якщо програмне забезпечення для розробки сайтів не має засобів для завантаження сторінок, слід використовувати окремі FTP-клієнти, такі як Cuteftp, Smartftp або вбудований FTP-агент.

Зверніть увагу, що інструменти для завантаження не видаляють старий веб-контент з сервера. Наприклад, якщо ви використовуєте Sitestudio для завантаження сайту з 15 сторінками, а пізніше додаєте 7-сторінкову версію цього сайту, ваша директорія на сервері буде містити всі нові й старі сторінки, які не були записані заново. Якщо ви багаторазово міняли сайт, віддалений сервер може бути забитий застарілими файлами.
Примітка
: якщо веб-сайт завершено, слід бути дуже уважним, щоб не переписати його випадковою командою публікації.

Не завантажуйте сайт у корінь вашої користувацької директорії! Його слід помістити в окрему директорію. Для одержання додаткової інформації див. нижче.

По темі: Загальний доступ до домашньої директорії


Вміст домашньої директорії

Домашня директорія за замовчуванням містить кілька піддиректорій. Їхня кількість і назви можуть відрізнятися залежно від плану, але деякі з них є загальними. Деякі директорії створюються автоматично й не можуть бути видалені:

  • Директорії, що містять сайт. Кожен із сайтів поміщається в окрему директорію. Назва директорії відповідає імені домену сайту. Кількість директорій відповідає кількості сайтів. У директорії слід завантажити .html або будь-які інші файли, які ви хочете зробити доступними в інтернеті. Кожна із цих директорій може містити свої власні піддиректорії /webalizer або /modlogan. Не видаляйте їх! Видалення директорії сайту призведе до втрати його вмісту.
  •  Директорії журналів. Містять директорії для кожного сайту з дозволеним журналом операцій. Кожна з цих директорій містить свій власний набір файлів журналів, які потрібні для запису й читання даних, що стосуються відвідувань ваших веб-сайтів. Видалення директорії журналів призведе до втрати веб-статистики, накопиченої в результаті роботи сайту. Докладніше про веб-статистику
  • Директорія віртуального FTP. Її ім'я - це виділена Ip-адреса. Ця директорія створюється, якщо дозволена підтримка Virtual FTP Server і відкритий доступ для віртуальних FTP-користувачів на читання й запис вмісту директорії. Кількість директорій відповідає кількості виділених Ip-адрес. Видалення директорій віртуального FTP призведе до неправильної роботи віртуального FTP. Однак у цих директоріях можна без побоювання видаляти індивідуальні файли. Докладніше про віртуальний FTP
  • Директорії субдоменів. Коли ви створюєте субдомен, одночасно створюється нова директорія, ім'я якої відповідає імені субдомену. Якщо директорія субдомену буде видалена, при спробі звернутися до субдомену відвідувачі інтернету отримають повідомлення про помилку 404 "File not found". Докладніше про створення субдоменів
  • Директорія ssl.conf. Ця директорія зберігає пари SSl-ключів для всіх зашифрованих сайтів. Видалення директорії ssl.conf призведе до неправильного виконання SSL- операцій.


Попередження: не видаляйте ЖОДНИХ директорій, встановлених за замовчуванням у кореневій директорії, оскільки це спричинить збої в роботі акаунта. Основне правило - можна видаляти тільки директорії й файли, які ви завантажили самостійно або які були завантажені користувачами через віртуальний або анонімний FTP.

[ Посібник користувача ] [ Робота з Панеллю керування >> ]

ПЕРЕВІРКА ДОМЕНУ

домен:
 
зона: OK

РЕЄСТРАНТ ДОМЕНУ

 
OK

НОВИНИ

RSS
Збільшення цін на українські домени
З 30.04.2016. ...»
30/04/2016
Увага! Графік роботи техпідтримки
Вихідні: 01-04 травня і 09-11 травня ...»
27/04/2015
На сайті встановлений реальний курс долара
...»
17/04/2015
Збільшення вартості хостингу
для послуг віртуального хостингу на серверах, що знаходяться за межами України ...»
30/03/2015
Підвищення цін на українські домени
З 01.04.15 підвищення цін на доменні імена ...»
13/03/2015
Увага! Домени з контактами в Криму
Міжнародні домени, які мають у контактах кримський адреса, будуть заблоковані ...»
05/03/2015

НАШІ КЛІЄНТИ


azov.zp.ua

dan.lviv.ua

edu-mns.org.ua

ilvestour.co.ua
© 2002 – 2024 ukrhosting.com
HOSTOBZOR.ru Credit card purchases will be sold by
2Checkout.com,Inc. - Ohio, U.S.A.
Services provided by UKRHOSTING
Ukrhosting accepts credit card payments via 2CheckOut

Головна сторінкаПідтримкаКонтактиФорум
Мапа сайтуАрхів документівАрхів новин

Работа с аккаунтом
Starting With Your Account