Головна » FAQ і документація » Посібник реселера » Поняття "реселер" RU UA EN
 
 
 
 
реєстрація   забули пароль?

Поняття "реселер"

  1. Плани
  2. Подвійна функція реселерів
  3. Мітка
  4. Зовнішній вигляд, функції і локальні налаштування
  5. Платіжні системи
  6. Реєстрація доменів
  7. Надання техпідтримки
  8. Контрольна панель
  9. Веб, пошта і SQL-ресурси
  10. Сервери
  11. SSL-сертифікат
  12. Білінг
  13. Ознайомчі плани

Плани

У H-Sphere реселерам доступні віртуальні незалежні хостинг-системи для реселінга хостинг-ресурсів і сервісів. Реселери не можуть мати підреселерів.

Цей документ розкриває основні аспекти реселерів в H-Sphere:

 

На відміну від інших контрольних панелей, реселери в H-Sphere не перепродують ваші плани. Вірніше, вони продають ваші хостинг-ресурси, такі як дисковий простір, трафік, поштові ящики і т.п. за роздрібними цінами, а купують їх за оптовими. Іншими словами, ви встановлюєте оптові ціни і дозволяєте вашим реселерам групувати ресурси в їх власні плани і встановлювати для них роздрібні ціни на їх розсуд. Реселери не купують ніякі ресурси поки їх кінцеві користувачі не замовлять їх за роздрібною ціною. Це робить реселерів повнофункціональними хостинг-провайдерами з повною свободою у веденні своєї власної політики продажів і створення хостинг-планів, повністю відрізняються від ваших по цінах і комбінаціях ресурсів.


Подвійна функція реселерів

У H-Sphere у реселера подвійна функція, відображена у двох контрольних панелях і, відповідно, в двох акаунтах H-Sphere. З одного боку, реселер - це користувач системи, що має реселерський акаунт, в якому міститься його контактна і білінгова інформація, онлайн-рахунки. З іншого - адміністратор клієнтів та дистриб'юторів хостинг-послуг, у реселера є реселерський адміністративний акаунт, створений з реселерського акаунта. Реселерський адміністративний акаунт дає можливість поширення хостинг-ресурсів і послуг за роздрібними цінами. Простіше кажучи, акаунти кінцевих користувачів створені під реселерським адміністративним акаунтом, який у свою чергу створений під реселерським акаунтом.

     У H-Sphere Реселерська адміністративна контрольна панель створюється автоматично, коли реселер підписується на план. Це не відображається в результатах пошуку, що запобігає від     ненавмисного видалення цей акаунт.


Мітка

Поряд з реселерською адміністративною контрольною панеллю, кожен реселер отримує хостинг-систему під власною торговою маркою, що сприяє адміністратору бути абсолютно невидимим кінцевому користувачу, включаючи підписку і доменну реєстрацію. Реселери можуть мати свою власну незалежну контрольну панель URL, DNS-сервери, імена хоста для пошти, веб, SQL та інші сервери, інформацію про компанію і всі інші властивості, які роблять їх абсолютно незалежними хостинг-компаніями. Більш того, реселерські контрольні панелі недоступні по IP, що виключає можливість їх випадкового або навмисного відвідування.


Зовнішній вигляд, функції і локальні налаштування

За допомогою адміністративних контрольних панелей реселери можуть видозмінювати заданий за замовчуванням зовнішній вигляд і функції контрольних панелей своїх користувачів. Вони можуть змінювати кольори, замінювати всі зображення своїми, редагувати велику кількість текстів, змінювати мову контрольної панелі, встановлену за замовчуванням, і валюту платежів кінцевих користувачів, вмикати і вимикати оболонки, встановлювати оболонки за замовчуванням для нових акаунтів і т.д.

За допомогою реселерської контрольної панелі реселери можуть змінювати тільки оболонку і мову в своїх реселерських контрольних панелях.


Платіжні системи

Реселери незалежні у налаштуванні процесорів кредитних карток і в системі веб-платежів. Щоб взяти кредитну карту, реселери повинні зареєструвати свої акаунти в процесингових центрах кредитних карт і налаштувати свої платіжні системи так, як це зроблено головним адміністратором.


Реєстрація доменів

Для того, щоб запропонувати послуги з реєстрації доменів реселерам, головному адміністратору треба зв'язатися з поточним реєстратором домену та встановити оптові ціни на реєстрацію доменів для підтримуваних доменів верхнього рівня (TLDs) у реселерському плані. Реселери не можуть самостійно зв'язуватися з реєстраторами. Вони можуть тільки встановлювати роздрібні ціни на реєстрацію доменів верхнього рівня, сконфігурованих головним адміністратором.


Надання техпідтримки

У H-Sphere у реселерів є свої власні незалежні центри техпідтримки.

Тікет-центр. У кожного реселера є повнофункціональний тікет-центр за допомогою якого вони відповідають на тікети техпроблем кінцевих клієнтів. Адміністратор отримує тільки внутрішньосистемні повідомлення про помилки, що відносяться до конфігурації сервера. Якщо необхідно, адміністратор може надавати технічну підтримку кінцевим користувачам реселерів.

База повідомлень. Повідомлення, що належать реселерам, відокремлені від повідомлень головного адміністратора.


Контрольна панель

Реселери отримують майже всі адміністративні функції, доступні в H-Sphere, крім керування логічним/фізичним сервером і схожими звітами, управління Miva і ліцензією Urchin, створення підреселерів і перегляду загальної інформації для всієї системи хостингу.


Веб, пошта і SQL-ресурси

У реселерів немає веб-сервісу, пошти і SQL-ресурсів. Обидва акаунти - реселерський та адміністративно-реселерський є всього лише логічним об'єктами контрольної панелі і DNS, вони не мають належних акаунтів на веб-сервісі, пошті або SQL-серверах. Коли реселер підписується на план, реселерська адміністративна контрольна панель створюється автоматично, в ній можна встановити вебсайт, поштову скриньку або базу даних. У результатах пошуку не відображається, що перешкоджало навмисному видаленню цього акаунта. Тепер реселер не зможе увійти в свій реселерський адміністративний акаунт на сторінці входу, а буде змушений спочатку увійти в свій основний реселерський акаунт.

Необхідно створити акаунт кінцевого користувача з включеними в нього відповідними ресурсами.


Сервери

Клієнти реселера автоматично розподіляються по всій мережі, пошті і SQL-серверах, і їхні домашні директорії створюються поруч з директоріями безпосередніх кінцевих користувачів адміністратора. При необхідності реселери можуть бути розташовані на окремих серверах.


SSL-сертифікат

CP SSL-сертифікат. H-Sphere пропонує SSL-захист для реселерської контрольної панелі, заснованої на сервісі IP-адрес або портів. Детальніше>>

Загальний SSL-сертифікат. Реселери можуть встановлювати wildcard SSL-сертифікати для захисту сайтів своїх клієнтів, розміщених на доменах третього рівня. Детальніше>>

Успадкований SSL-сертифікат. Реселери можуть пропонувати захист SSL-сертифікатами, використовуючи wildcard-сертифікат адміністратора. Детальніше>>


Білінг

Кожен раз, коли система створює вхід в білінг-лозі запис для клієнта реселера, вона також створює неофіційний запис в білінг-лозі для самого реселлера. Два записи показують дві різні суми тому, що вони використовують роздрібні і оптові ціни, відповідно. Коли клієнти реселера перевитратять ліміт доступних безкоштовних ресурсів, які виділені реселеру, з нього знімаються гроші за реселерськими цінами, а не за клієнтськими. Коли клієнти реселера відшкодовують витрати, відповідна сума повернення нараховується на його рахунок.

У кінці кожного дня грошові надходження реселерів підсумовуються за типом ресурсів і для кожного типу оплачених ресурсів створюється окремий рахунок. У результаті реселери побачать ці надходження наступного дня. Дізнайтеся більше про білінг реселерів.


Ознайомчі плани

Ознайомчі плани - це плани з заданим набором ресурсів, вони створені на основі інших хостинг-планів з метою перепродажу посередниками або адміністратором основного хоста. У ознайомчих планах система білінгу функціонує аналогічно іншим планам. Якщо ознайомчий план перепродається реселером, платежі знімаються з реселера, як описано у Білінгу реселерів.

Щоб створити ознайомчий план, дивіться Створення та редагування планів.

[ <<Тарифні плани ] [ Посібник реселера ] [ Білінг для реселерів >> ]

ПЕРЕВІРКА ДОМЕНУ

домен:
 
зона: OK

РЕЄСТРАНТ ДОМЕНУ

 
OK

НОВИНИ

RSS
Збільшення цін на українські домени
З 30.04.2016. ...»
30/04/2016
Увага! Графік роботи техпідтримки
Вихідні: 01-04 травня і 09-11 травня ...»
27/04/2015
На сайті встановлений реальний курс долара
...»
17/04/2015
Збільшення вартості хостингу
для послуг віртуального хостингу на серверах, що знаходяться за межами України ...»
30/03/2015
Підвищення цін на українські домени
З 01.04.15 підвищення цін на доменні імена ...»
13/03/2015
Увага! Домени з контактами в Криму
Міжнародні домени, які мають у контактах кримський адреса, будуть заблоковані ...»
05/03/2015

НАШІ КЛІЄНТИ


prior.com.ua

holimed.lviv.ua

centr.crimea.ua

alen-k.com.ua
© 2002 – 2024 ukrhosting.com
HOSTOBZOR.ru Credit card purchases will be sold by
2Checkout.com,Inc. - Ohio, U.S.A.
Services provided by UKRHOSTING
Ukrhosting accepts credit card payments via 2CheckOut

Головна сторінкаПідтримкаКонтактиФорум
Мапа сайтуАрхів документівАрхів новин

Понятие "реселлер"
Understanding Resellers