Головна » Про UKRHOSTING » Команда UKRHOSTING RU UA EN
 
 
 
 
реєстрація   забули пароль?

Для вас працюють:

Волгін Максим - засновник

Девіз: 1 % таланту — 99 % праці.

Наш засновник, як капітан Смоллет, любить говорити правду прямо у вічі, від чого і страждає. Значний список написаних програм, авторитетний програміст. Терпіння відсутнє, проте повністю компенсується безмежним досвідом та впорядкованою базою знань з будь-якого айтішного питання.Як і всі програмісти, занурений в себе та код. Багатьом клієнтам добре знайомі його короткі, часом нетактовні, але - факт - правдиві відповіді. Однак, якщо ви здатні прийняти гірку правду, Максим завжди вам допоможе, і, що дуже важливо, досить кваліфіковано!
Волгіна Тетяна - директор

Девіз: Можна я відповім!

Дипломат від природи. Може переконати ескімоса, що холодильник - вдала покупка, а кабріолет - блискуче рішення для Заполяр’я. Безмежним терпінням заспокоює навіть найбільш нервових та нетерплячих користувачів. Може ефективно пояснювати різницю між сайтом та доменом, адміністративним та технічним контактом, та докладно пояснити, чому фраза "не працює сайт" не являється описом проблеми.
Лавринович Галина - бухгалтер

Девіз: Найкращі клієнти - клієнти, які вчасно заплатили!

За лічені секунди розшифрує будь-яке ЗКПО, МФО, ІДН, ЄДРПОУ, ПДВ та будь-які інші бухгалтерські заклинання, які викликають рахунки, накладні та договори. Досконало володіє таємними знаннями про складання звітностей, накладних та актів. Приваблива та чарівна, тому нам дуже жаль, що наш податковий інспектор не чоловік.
Яблонський Борис - програміст

Девіз: Можна й зайця навчити палити.

Борис робить усе, що йому доручать, причому, робить це докладно, вдумливо та якісно, чим заслужив повагу всього колективу та докори керівництва за те, що іноді виконує не свою роботу. Програміст - це найбільш повна та точна його характеристика.  Існує думка, що вивести його із стану холоднокровного спокою можуть лише син та пінгвіни, хоча, на рахунок останніх ми не впевнені.
Працівники техпідтримки:
 

Подолян Анастасія

Девіз: Я вам обов'язково допоможу, хочете ви цього чи ні.

Прийшла в UKRHOSTING нещодавно та терпеливо допомагає клієнтам вирішити технічні проблеми. Позитивна, активна, чарівна. Володіє чудовою пам'яттю, що вкрай небезпечно для її ворогів, але дуже корисно для наших клієнтів.
Єпурє Олена

Девіз: У колі наших клієнтів немає людей,  які б не вміли користуватися email: пишіть з контактної адреси!

Ще у школі прославилась написанням творів на декілька сторінок, чим втомлювала викладачів, проте азартно практикувалася у складанні докладних відповідей для клієнтів. Компактні розміри повністю компенсуються італійськими емоціями, українським шармом та іспанським темпераментом. Легко тягає залізо у спортзалі, чим лякає інших мешканців офісу.
Бурлака Вікторія

Девіз: Правильне питання містить 98% відповіді.

За роки роботи у підтримці навчилася віртуозно розрізняти описи "у мене там не працює" та "у мене взагалі не працює", за інтонаціями  "от блін" та "ну блін" ідентифікує місце та суть проблеми, інтуїтивно вгадує зміст "я на рахунок того домену, який давно замовляв, але оплатив не тоді а потім". Серед працівників ходять чутки, що Віка може без сторонніх засобів читати листи в неправильних кодуваннях.

ПЕРЕВІРКА ДОМЕНУ

домен:
 
зона: OK

РЕЄСТРАНТ ДОМЕНУ

 
OK

НОВИНИ

RSS
Збільшення цін на українські домени
З 30.04.2016. ...»
30/04/2016
Увага! Графік роботи техпідтримки
Вихідні: 01-04 травня і 09-11 травня ...»
27/04/2015
На сайті встановлений реальний курс долара
...»
17/04/2015
Збільшення вартості хостингу
для послуг віртуального хостингу на серверах, що знаходяться за межами України ...»
30/03/2015
Підвищення цін на українські домени
З 01.04.15 підвищення цін на доменні імена ...»
13/03/2015
Увага! Домени з контактами в Криму
Міжнародні домени, які мають у контактах кримський адреса, будуть заблоковані ...»
05/03/2015

НАШІ КЛІЄНТИ


intergal-bud.com.ua

kovka.electrol.lviv.ua

azov.zp.ua

artdream.com.ua
© 2002 – 2024 ukrhosting.com
HOSTOBZOR.ru Credit card purchases will be sold by
2Checkout.com,Inc. - Ohio, U.S.A.
Services provided by UKRHOSTING
Ukrhosting accepts credit card payments via 2CheckOut

Головна сторінкаПідтримкаКонтактиФорум
Мапа сайтуАрхів документівАрхів новин

Команда UKRHOSTING
UKRHOSTING team