Головна » FAQ і документація » Загальні питання RU UA EN
 
 
 
 
реєстрація   забули пароль?

Загальні питання

Список загальних понять і їх трактування.


СПИСОК ЗАПИТАНЬ:
  1. Звідки скачати Backup бази даних?
  2. Як відновити файли на сервері?
  3. Як я можу замовити домен на сайті UKRHOSTING?
  4. Що таке веб-ресурс (веб-сайт)?
  5. Що таке веб-хостiнг?
  6. Що таке хостiнг-провайдер?
  7. Чому краще не користуватися послугами безкоштовних (free) хостiнг-серверiв?
  8. Що я виграю, придбавши послуги від UKRHOSTING?
  9. Як я можу сплачувати вашi послуги?
  10. Чи надаєте ви послуги з доступу до мережi Iнтернет?
  11. На сайтi ви говорите про сервiси електронної пошти. Про що йдеться?
  12. Я написав лист до служби техпідтримки. Коли я отримаю відповідь?
  13. Що таке скріншот і як його зробити?
  14. Служба техпідтримки попросила мене надіслати результати трасування та пінгу. Як це зробити?
  15. Що таке PHP?
  16. Що таке SSH?
  17. Як потрапити до розділу "Наші клієнти"?
  18. Де можна подивитися скільки місця займає мій сайт?

ВІДПОВІДІ:

1. Звідки скачати Backup бази даних?

Раз на декілька днів система в автоматичному режимі робить бекап бази даних. Щоб скачати бекап, скористайтеся пунктом меню "Резервне копіювання", який знаходиться у вашому аккаунті.

2. Як відновити файли на сервері?

За допомогою Bacula, програми для резервного копіювання, архівування та відновлення ви можете знайти / відновити / зберегти втрачені або пошкоджені файли та бази данних.

Ці функції доступні з облікового запису:

А також з панелі керування хостингом, H-Sphere:

Якщо ви хочете відновити файли, виберіть в меню Bacula4Hosters Restore пункт Web Files, встановіть в календарі період, за який необхідно відновити дані, позначте потрібні файли (при необхідності ви можете виділити їх всі) й натисніть на кнопку Restore Hosting Files.

Якщо ви хочете відновити бази даних MySQL або PostgreSQL, в меню Bacula4Hosters Restore виберіть відповідну БД, встановіть в календарі період, за який необхідно відновити дані, позначте потрібні таблиці (при необхідності ви можете виділити їх всі) й натисніть на кнопку Restore MySQLTables.

3. Як я можу замовити домен на сайті UKRHOSTING?

Замовити домен на нашому сайті ви можете за допомогою поля "Перевірка домену".

Введіть бажане доменне ім'я у поле "Домен" та оберіть доменну зону, після цього натисніть "ОК".

Далі проводиться перевірка на доступність обраного доменного імені

Галка навпроти домену вказує на те, що він є вільним, і ви можете його зареєструвати.

Далі, для оформлення замовлення, вам потрібно або зайти у ваш уже існуючий акаунт, щоб додати замовлення, або зареєструватися. Доступні такі варіанти:

  • якщо ви вже маєте акаунт на UKRHOSTING

  • якщо ви хочете придбати не лише домен, а і хостинг: обираєте бажаний хостинг-план, натискаєте "Продовжити" та переходите на форму реєстрації нового користувача

  • якщо ви хочете розміщувати домен без хостингу (розміщення на сервісі безкоштовного паркуваня, або ж ви маєте свій хостинг), тут ви також переходите на форму реєстрації

4. Що таке веб-ресурс (веб-сайт)?

Веб-ресурс (веб-сайт) - це сторiнка або набiр сторiнок, розмiщених у мережi Iнтернет, якi можуть містити як текстову i графiчну iнформацiю, так i мультимедiа-компоненти (вiдео, музику тощо).

Сторiнки веб-сайту можуть бути як статичними (plain-HTML), так i динамiчними. Наприклад, вони можуть генеруватися на серверi гiпертекстовим препроцесором з використанням iнформацiї з таблиць бази даних, або мiстити в собi iнформацiю, що видає CGi-скрипт.

З поняттям веб-сайту тiсно пов'язане поняття доменного iменi, що визначає унiкальну адресу, яка використовується для того, щоб знайти веб-ресурс у мережi Iнтернет.

5. Що таке веб-хостiнг?

Веб-хостiнг - це послуга з розмiщення веб-ресурсу (сайту) у мережi Iнтернет i надання супутнiх сервiсiв (пiдтримка DNS, ftp-/mail-серверiв i т.д.).

Глобальна мережа Iнтернет саме завдяки тому, що охоплює майже весь свiт i продовжує займати в життi людей значне мiсце, стає одним iз най перспективнiших напрямкiв поширення iнформацiї i розмiщення рекламних публiкацiй.

Розмiстивши свiй сайт у мережi Iнтернет, ви робите iнформацiю свого веб-ресурсу доступною для всiх вiдвiдувачiв, користувачiв мережi Iнтернет 24 години на добу 7 днiв у тиждень 365 днiв у роцi.

6. Що таке хостiнг-провайдер?

Для того, щоб розмiстити ресурс у мережi , необхiдний сервер з постiйним пiдключенням до Iнтернету. У зв'язку з цим послуги веб-хостiнгу найчастiше надають фiрми - iнтернет-провайдери, що займаються безпосередньою органiзацiєю iнтернет-зв'язку. У бiльшостi випадкiв це призводить до погiршення якостi хостiнг-послуг.

Тому користувачi, які орiєнтуються на одержання якiсних сервiсiв i своєчасної технiчної пiдтримки, найчастiше для розмiщення своїх ресурсiв у мережi Iнтернет користуються послугами спецiалiзованих хостiнг-провайдерiв. Хостiнг-провайдер цiлком бере на себе органiзацiю технiчної пiдтримки, пов'язаної з роботою сервера в мережi через iнтернет-провайдера, i, крiм того, надає великий набiр супутнiх послуг, реалiзувати який iнтернет-провайдеру досить складно.

7. Чому краще не користуватися послугами безкоштовних (free) хостiнг-серверiв?

Розмiщення серйозного веб-ресурсу в мережi за допомогою безкоштовного хостiнгу вважається поганим тоном.

Справа в тому, що не одержуючи оплати безпосередньо за хостiнг, free-хостiнг-компанiя шукає iншi шляхи одержання прибутку. Наприклад, вiд реклами на сторiнках, розмiщених у мережi з допомогою її ресурсiв. Здебiльшого, реклама являє собою автоматичне вставляння банерiв, що не тiльки можуть псувати дизайн ресурсу i порушувати цiлiснiсть його сприйняття, але й збiльшують час завантаження сторiнки користувачем.

Якщо така компанiя i надає послуги по реєстрацiї доменних iмен, то найчастiше домен реєструється не на власника ресурсу, а free-хостiнг-компанiю. Така полiтика дозволяє їй диктувати свої умови власникам ресурсiв - вони нiколи не зможуть перейти до iншої хостiнг-компанiї, не втративши доменне iм'я, за яким ресурс знаходять користувачi, пошуковi системи, каталоги ресурсiв i т.д. Часто - це досить вiдчутна втрата, особливо якщо ресурс розкручений у мережi i має успiх серед користувачiв.

8. Що я виграю, придбавши послуги від UKRHOSTING?

Ви отримаєте якiсний веб-хостiнг за прийнятними цiнами i зробите свiй сайт доступним для вiдвiдувачiв 24 години на день 7 днiв на тиждень незалежно вiд наявностi i якостi iнтернет-з'єднання у вас особисто (нашi сервери розташованi в Україні, Німеччині, Великобританії та США, й обслуговуються провідними провайдерами високоякiсного широкодiапазонного зв'язку).

Ви зможете використовувати у своїх веб-проектах SSI, PHP 5.3, CGi-скрипти (вам буде надана власна CGi-BiN-директорiя), СУБД MySQL, реєструвати новi доменнi iмена, легко адмiнiструвати свої домени, користуватися зручними сервiсами електронної пошти i керувати всiма доступними ресурсами вашого акаунта через веб-iнтерфейс Панелi керування; i багато iншого!

9. Як я можу сплачувати вашi послуги?

Ви можете сплачувати послуги UKRHOSTING такими способами:

  • прямий банківський переказ (готівковий або безготівковий) на розрахунковий рахунок
  • пластикові (платіжні) картки Visa/Master Card
  • через шлюз Money.UA (WebMoney — WMZ, WMR, WMU, Yandex.Деньги, карти НСМЕП)
  • готівкою в касі офісу міста Львова

Увага! Електронні способи оплати послуг доступні лише у випадку, коли сума замовлення не менша ніж 2 у.о.

Детальну iнформацiю ви знайдете на сторiнцi ОПЛАТА ПОСЛУГ.

10. Чи надаєте ви послуги з доступу до мережi Iнтернет?

Нi. Ми спецiалiзуємося лише на наданнi послуг веб-хостiнгу - розмiщення ресурсiв у мережi Iнтернет. Для того, щоб скористатися нашими послугами ви повиннi самiостійно забезпечити доступ до мережi Iнтернет. Зазвичай такi послуги надають фiрми - інтернет-провайдери.

11. На сайтi ви говорите про сервiси електронної пошти. Про що йдеться?

Пiсля купiвлi будь-якого з наших хостинг-планiв ви одержуєте доступ до власного вiртуального mail-серверу. За допомогою Панелi керування ресурсами ви зможете створювати i керувати поштовими скриньками, алiасами поштових скриньок, перенаправленням пошти, автовiдповiдачами, списками розсилок.

Кiлькiсть доступних сервiсів у рiзних хостинг-планах вiдрiзняється. Ви можете порiвняти доступнi сервiси всiх наших хостинг-планiв на цій сторінці.

Відповіді на інші питання щодо поштових сервісів ви можете знайти у відповідному FAQ.

12. Я написав лист до служби техпідтримки. Коли я отримаю відповідь?

Співробітники служби техпідтримки обов'язково нададуть вичерпну відповідь на ваш запит впродовж декількох годин, по мірі надходження запитів.

Затримка відповіді може бути викликана однією з наступних причин:

  1. Некоректний опис проблеми, внаслідок чого лист є неінформативним. Наприклад, проблема описана наступним чином: “В мене нічого/все не працює”, “Не відкривається зображення”, “Не ходить пошта”.
  2. Для відповіді на ваш запит необхідно провести ретельне дослідження проблеми, на що може знадобитись дещо більше часу.

13. Що таке скріншот і як його зробити?

Скріншот (screenshot) – це знімок екрана, зображення, яке точно відображає все, що показує ваш монітор у конкретний момент часу. Скріншоти показують усе, що ви самі бачите - курсор, усі відкриті вікна в тому порядку, як вони розміщені на вашому екрані.

Зняття скріншотів – це важлива частина роботи. Скріншоти екрана надзвичайно корисні для служби техпідтримки, оскільки вони з точністю відображають все, що бачить користувач – повідомлення про помилки, програми, що використано, навіть дають уявлення про попередні дії корисувача.

Для того, щоби робити скріншоти, існують спеціальні програми, проте, є можливість створювати їх за допомогою програм, що розміщені практично на кожному комп`ютері.

Як зробити скріншот (screenshot). Послідовність дій:

  1. Натисніть одночасно Alt та PrintScreen (верхній правий кут клавіатури) – і до пам'яті коп'ютера буде занесено скріншот - зображення поточного стану екрана, точніше зображення поточного активного вікна.
  2. Відкрийте графічний редактор Paint (чи будь-який інший).
  3. Оберіть у верхньому меню "Правка" (Edit) пункт "Вставить" (Paste).
  4. Збережіть файл, вибравши в меню "Файл" (File) пункт "Сохранить" как (Save as). Виберіть тип файлу при збереженні *.JPEG (*.JPG, *.JPEG, *.JPE, *.JFIF).
  5. Все, скріншот створено!

Створені таким чином скріншоти надсилайте на адресу служби техпідтримки.

14. Служба техпідтримки попросила мене надіслати результати трасування та пінгу. Як це зробити?

Під час вирішення деяких проблем спеціалісти служби техпідтримки можуть попросити вас надіслати результати команд tracert (трасування маршруту) і/або ping до певного сайту. Щоб зробити це, необхідно виконати наступні дії:

  1. Оберіть в меню «Пуск» пункт «Виконати».
  2. У новому маленькому віконці наберіть команду cmd і натисніть кнопку OK.
  3. У вікні терміналу послідовно наберіть наступні команди (після вводу кожної з них натисніть клавішу Enter): tracert ім'я_сайту і/або ping ім'я_сайту. Результатом роботи кожної з цих команд буде декілька рядків у вікні терміналу.

  4. Клікніть правою клавішею миші по заголовку вікна, в контекстному меню оберіть пункт «Змінити/Виділити все» і натисніть клавішу Enter. Дані з вікна терміналу будуть скопійовані в буфер обміну.
  5. Вставте дані з буферу в лист і надішліть його до служби техпідтримки.

15. Що таке PHP?

PHP або Hypertext Preprocessor - одна з найпотужніших мов програмування для створення динамічних сторінок. Його інструкції вбудовуються безпосередньо в текст сторінок. PHP на даний момент - один з найбільш популярних інструментів створення динамічних сайтів та веб-додатків.

16. Що таке SSH?

SSH - це програма для віддаленого доступу до іншого комп'ютера через мережу; віддаленого виконання команд, наприклад керування сайтом; вигрузки та копіювання файлів між комп'ютерами тощо.

"SSH" розшифровується як "Secure Shell". SSH забезпечує надійну авторизацію та безпечну передачу даних по відкритих каналах зв'язку.

SSH призначена для заміни програм rlogin, rsh, rcp и telnet.
При використанні цих програм існує дві проблеми, що пов'язані з безпекою. По-перше, всі дані передаються по мережі у відкритому вигляді, так що будь-хто , хто має фізичний доступ до цієї мережі (просто комп'ютер, підключений до неї) може ці дані перехопити. При чому відкритим текстом передаються і паролі. По-друге, авторизація на основі паролів (telnet и ftp) і IP-адрес (rlogin) є слабкою.

SSH вирішує обидві ці проблеми. Навіть при мінімальній установці, без будь-якого налаштування, коли для входу на інший комп'ютер потрібно вводити пароль, цей пароль передається по мережі вже зашифрованим і не може бути перехопленим.

17. Як потрапити до розділу "Наші клієнти"?

Якщо ви користуєтеся нашими хостінг-послугами, а інформації про ваш сайт немає в розділі "Наші клієнти", надішліть адресу сайту (URL), його короткий опис (до 200 символів) на двох мовах (російська українськ) і логотип (80*80px, .jpeg/.gif) і ми відразу ж додамо ваш сайт у цей розділ!

18. Де можна подивитися скільки місця займає мій сайт?

Загальне місце на диску, що займає сайт, можна подивитися в панелі управління хостингом наступним чином:

  1. увійдіть в хостинг-панель, в розділі Інструменти натисніть на іконку Менеджер файлів

  2. виберіть потрібний домен та клікніть на його папці, після цього в крайньому лівому куті натисніть на іконку "папка" для перегляду деталей вмісту папки домену

  3. у вікні View folder details, що з’явиться правруч, буде значення Size та його показник.

ПЕРЕВІРКА ДОМЕНУ

домен:
 
зона: OK

РЕЄСТРАНТ ДОМЕНУ

 
OK

НОВИНИ

RSS
Збільшення цін на українські домени
З 30.04.2016. ...»
30/04/2016
Увага! Графік роботи техпідтримки
Вихідні: 01-04 травня і 09-11 травня ...»
27/04/2015
На сайті встановлений реальний курс долара
...»
17/04/2015
Збільшення вартості хостингу
для послуг віртуального хостингу на серверах, що знаходяться за межами України ...»
30/03/2015
Підвищення цін на українські домени
З 01.04.15 підвищення цін на доменні імена ...»
13/03/2015
Увага! Домени з контактами в Криму
Міжнародні домени, які мають у контактах кримський адреса, будуть заблоковані ...»
05/03/2015

НАШІ КЛІЄНТИ


biblioteka.lviv.ua

freebit.net.ua

artdream.com.ua

kizil-coba.com.ua
© 2002 – 2024 ukrhosting.com
HOSTOBZOR.ru Credit card purchases will be sold by
2Checkout.com,Inc. - Ohio, U.S.A.
Services provided by UKRHOSTING
Ukrhosting accepts credit card payments via 2CheckOut

Головна сторінкаПідтримкаКонтактиФорум
Мапа сайтуАрхів документівАрхів новин